Vakantiewoning, Vakantiehuis, Bungalow, Achterhoek, Gelderland, Weekend, Vakantie, Fietsvakantie, Wandelvakantie, Zomervakantie, Meivakantie, Herfstvakantie, Halle, Bronckhorst, Landheerskamers, Landheerskamer, Besselder, Nederland, gezin, familie

De Omgeving

Ideale plek om tot rust te komen, wandelingen en (fiets)trips te maken.

‘De Landheerskamers’ ligt tussen de dorpen Zelhem en Halle. Het huis wordt omringd door groene weides, idyllische zandpaden en vele natuurgebieden. Op een kleine honderd meter van het huis kunt u bijvoorbeeld inhaken op het Boelekeerlspad dat onder andere door het Besselderbos loopt – een bos dat deels werd aangeplant op landbouwgrond die eerder bij de boerderij hoorde waar ‘De Landheerskamers’ deel vanuit maakt.

De omgeving kan ook prima op de motor of fiets verkend worden. Er liggen veel uitgepijlde routes over de kronkelende weggetjes en paden door de buurt. Ook de mountainbiker zal niet snel teleurgesteld zijn, in een straal van zo’n vijftig kilometer liggen maar liefst vier MTB-parcoursen.

Steden in de buurt zijn Doetinchem, Doesburg en Zutphen. Hier kunt u prima winkelen, uit eten gaan of een terrasje pakken. Maar ook de kleinste stad van Nederland, Bronkhorst, is een bezoekje meer dan waard. Daarnaast is de Duitse grens vlakbij. Via het Montferland, met Zeddam en ‘s Heerenberg, liggen Emmerik en Kleve binnen handbereik.

Op culinair gebied treft u voor elke smaak wat wils, de Achterhoek is bekend om zijn uitstekende wild restaurants.

Voor meer informatie en (fiets)routes:

www.boelekeerlspad.nl/

www.anwb.nl/

http://www.nederlandfietsland.nl/

www.mtbroutes.nl

www.musea-achterhoek.nl

www.achterhoek.nl/