Vakantiewoning, Vakantiehuis, Bungalow, Achterhoek, Gelderland, Weekend, Vakantie, Fietsvakantie, Wandelvakantie, Zomervakantie, Meivakantie, Herfstvakantie, Halle, Bronckhorst, Landheerskamers, Landheerskamer, Besselder, Nederland, gezin, familie

Het huis

‘De Landheerskamers’ is een prachtige vakantiewoning gelegen in het hart van de groene en rustieke Achterhoek. Het huis is onderdeel van een in 2011 volledig gerestaureerde boerderij. Een voorwaarde voor deze restauratie was dat de authentieke vorm van de boerderij, zoals in 1888 vastgesteld, bewaard zou blijven. Uit papieren uit die tijd bleek dat dit om een zogenaamd ‘Huis met Landheerskamers’ ging.

Nu is ‘De Landheerskamers’ een compleet ingerichte, zeer royale vakantiewoning voor maximaal zes personen, met op de begane grond een royale entree, een ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken, badkamer, toilet en ouderslaapkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers inclusief eigen badkamer met toilet. Het huis heeft een eigen oprit met parkeerplaatsen en een afgescheiden tuin.

Vanuit de woning heeft u een prachtig uitzicht over de boomgaard, idyllische zandpaden en groene weides, waar regelmatig hazen en reeën kunnen worden gezien. ‘De Landheerskamers’ ligt bovendien op een steenworp afstand van uitgestrekte natuurgebieden met veel wandel- en fietsroutes.

Details

– Royale entree/hal
– Woonkamer (32m2)
– Volledig ingerichte keuken
– Badkamer
– Toilet
– Ouderslaapkamer (begane grond)
– 2 slaapkamers (eerste verdieping)
– Badkamer incl toilet (eerste verdieping)
– Eigen oprit met 2 parkeerplaatsen
– Afgescheiden tuin